Mramotice - Dyjákovice 4:1 (3:0)

29.10.2017 09:45

V posledním domácím zápase jsme přivítali tým Dyjákovic. Oproti minulému utkání jsme byli v takřka plné síle, což bylo patrné hned od začátku.

Prvních 10 minut byla hra celkem vyrovnaná, ale postupem času už jsme to byli my, kdo diktoval tempo. V silném bočním větru jsme se snažili hrát po zemi, což se nám vcelku dařilo. Hlavně jsme ale naši dobrou hru konečně zúročili tím, že jsme dali góly. Erik vybojoval penaltu, kterou s přehledem proměnil Klempič, krásnou ztřelou zpoza vápna se prosadil Kuba Korim a na úplném konci poločasu se po pěkné akci z levé strany a následném centru prosadil i Erik. 

Ve druhé části hry už se nám tolik nedařila kombinace, také jsme trošku polevili v aktivitě při napadání na soupeřově polovině. Hra nebyla tak pohledná jako v první části hry. Přesto jsme si vytvořili dostatek situací ke vstřelení dalších branek - jejich řešení bylo ale "lajdácké". V koncovce chyběla agresivita a koncentrace na danou situaci.

Přesto musím kluky, zvláště za výkon v 1. poločase, pochválit- konečně jsme naši dobrou hru v poli přetavili v branky v soupeřově síti !!!

Sestava: Anderle D. - Lorán, David S., Miki (80. Pavelka), Donald (60. M. Turek) - Martin Moravec, Klempič, Kuba Korim, Luboš (75. Petr R.) - Libor, Erik (45. M. Suchomel)

Branky: Klempič, Kuba Korim, Erik, Libor

Fera