Mramotice - Šatov "B" 2:6 (0:4)

01.05.2018 21:47

Hodnocení tohoto utkání rozdělím na dvě části. V té fotbalové to v podstatě bylo o tom, kolik gólů nám soupeř, který přijel v silné sestavě, vstřelí. Hosté hráli v 1. poločase výborný kombinační fotbal, kdy dokázali přenášet těžiště hry a chodit nám tak do otevřených prostorů. V koncovce si také věděli rady, takže nám nasypali 4 góly za poločas, a dlužno dodat, že zaslouženě.

No a v té druhé se pozastavím nad událostí, kdy za stavu 5:2 pro hosty hráč soupeře, Roman Barták, naskočí do Erika a loktem do hlavy ho doslova setřelí. Nad chováním hráče, který by vzhledem ke své předchozí hokejové kariéře měl být opravdu nad věcí, zůstává Rozum stát... . Zápas už se pak po odjezdu sanitky, kterou jsme museli Erikovi zavolat, jenom dohrával.

Nemám vůbec nic proti tvrdosti, soubojům - do fotbalu občas patří i nějaký ten ostřejší zákrok, není to hra na hudební nástroj..., ale tahle zákeřnost, sprostota, podlost...to byl opravdu hnus!!! Dlužno dodat, že od zákroku jsem byl, bohužel, cca 10 metrů, takže opravdu vím, o čem píšu.

Brzké uzdravení Eriku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fera