Mramotice - Štítary 2:0 (0:0)

02.10.2017 12:01

V dalším mistrovském utkání jsme na domácí půdě hostili tým ze Štítar. Pro nás šlo o soupeře, proti kterému se nám v poslední době moc nedařilo - v minulé sezóně jsme mu nechali všechny body. Naše sestava ale vypadala o poznání lépe než v minulém kole, po dlouhém zranění se navíc vrátil Luboš, který odvedl velice slušný výkon. 

V 1. poločase byla hra z obou stran neurovnaná, míč lítal častěji vzduchem než po zemi, byl to spíše boj uprostřed hřiště. My jsme si moc situací ke skórování nevytvořili, ale soupeř na tom nebyl lépe. Hra byla vyrovnaná s malým počtem šancí na obou stranách.

S poločasem druhým už ale můžeme být konečně spokojeni. Měli jsme jasnou územní převahu, hráli jsme po zemi, kombinovali, vytvářeli jsme si šance. Bohužel jsme je opět a opakovaně zahazovali. Nakonec se přece jenom prosadil Martin Moravec a chvilku po něm Erik. V obranné fázi jsme podali velice kvalitní výkon, takže jsme vítězství uhájili bez větších problémů.

Doufám, že klukům stoupne sebevědomí a budeme proměňovat šance i v dalších zápasech. Hra totiž není vůbec špatná, ale dáváme málo gólů, a to nás stojí body, které nám chybí... .

Sestava: Zvonek - Lorán, Miki (75. Petr R.), Donald, Blouďa (70. Enťas) - Luboš (82. Martin P.), David S., Klempič, Erik - Libor (89. Miša S.), Martin Moravec

Branky: Erik, Martin Moravec

Fera