Štítary - Mramotice 2:1 (1:0)

20.05.2018 19:09

Ve velice důležitém utkání jsme nedokázali bodovat, přestože k zisku alespoň jednoho bodu jsme byli blízko. V 1. poločase jsme nehráli dobře, neudrželi jsme míč, hráli jsme více vzduchem než po zemi. Přesto byl do 40. minuty stav 0:0. Pak jsme ale svojí nekoncentrovaností na hru, kdy jsme se soustředili spíše na rozhodčího, udělali zbytečnou chybu, za kterou nás domácí potrestali, 0:1.

Do 2. poločasu jsme ale vstoupili aktivně a trofnu si říct, že jsme byli domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Vytvořili jsme si několik nebezpečných situací, kdy se z jedné z nich prosadil krásnou střelou Libor, 1:1. Bohužel jsme chtěli - asi až moc - vyhrát, a domácí nám dali do otevřené obrany druhý gól, 2:1. Tímto výsledkem už také utkání skončilo.

Co závěrem: situace není vůbec dobrá,a to, že se k jednomu z klíčových utkání sejdeme v 11 "statečných" o něčem svědčí... . Klukům totiž není moc co vytknout, neviděl jsem na hřišti jediného hráče, který by něco vypustil nebo nebojoval. Jdeme dál, budeme bojovat až do konce!!!

Sestava: David A. - Lorán, Donald, Enťas, David S. - Libor, Klempič, Martin M., Luboš - Fera, Jirka Š.

Fera